Heracles ontvangt brief uit Rotterdam: "Biedt ons 5000 euro"

Heracles ontvangt brief uit Rotterdam: "Biedt ons 5000 euro"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 mei 2017 – Heracles Almelo kan een zeer belangrijke rol gaan spelen in de titelstrijd. De club treft op de laatste speeldag Feyenoord, dat drie punten nodig heeft om zeker te zijn van het kampioenschap. Voor diverse supporters van Feyenoord en Ajax een reden om brieven te schrijven naar Heracles.

De selectie van Heracles ontving afgelopen week een brief van een supporter van Feyenoord. "Hij biedt ons allemaal 5000 euro, omdat hij een goed handeltje heeft en dat voor ons meer oplevert dan twee wedstrijden in Europa. Maar er staat alleen geen afzender bij", vertelt Mark-Jan Fledderus aan TC/Tubantia. "Kijk, hij schrijft dat wij niets te zoeken hebben in de play-offs en zeker niet in Europa. We hebben er om gelachen." De brief hangt inmiddels ter motivatie in de kleedkamer van de Almeloërs.

Zijn teamgenoot Joey Pelupessy kreeg juist een verzoek uit Amsterdam. "Die kwam van een vriend van mijn neef: 'Als jullie winnen van Feyenoord, tatoeëer ik je handtekening'. Dat zou bizar zijn. Ik heb van alles aangeboden gekregen: taarten, etentjes en kratjes bier. Ik lust niet eens bier. De helft van mijn familie is voor Ajax, en zij zeggen dat ze 'trots op me zijn'."

Reacties

gerelateerd