Huntelaar lacht: "Over tien jaar speelt zoon bij Schalke"

13 mei 2017, 23:57

Klaas-Jan Huntelaar heeft zaterdag afscheid genomen van de fans van Schalke 04. De Nederlandse spits speelde tegen Hamburger SV zijn laatste wedstrijd in de Veltins Arena in Gelsenkirchen. Huntelaar begon in de basis en ging tien minuten voor tijd onder luid applaus naar de kant. Na afloop vormden zijn ploeggenoten een erehaag voor hem en waren de emoties in het stadion merkbaar.

"Schalke is een emotionele club. De fans leven voor de club waarvan ze houden. Ik heb de eer gehad om zeven jaar voor deze prachtige club te spelen en heb er echt van genoten", aldus Huntelaar op de clubwebsite. Hij hoopt op een weerzien met Schalke. "Dat gebeurt uiterlijk over tien jaar, als mijn zoon voor Schalke speelt", grapt hij.

Schalke nam Huntelaar in 2010 over van AC Milan. In Gelsenkirchen werd de aanvaller weer de goalgetter die hij in de Eredivisie ook was bij sc Heerenveen en Ajax. In het seizoen 2011/12 kroonde hij zich tot topscorer van de Bundesliga. Dit seizoen verloor Huntelaar, die over een aflopende verbintenis bij Schalke 04 beschikt, zijn basisplaats. Het is nog niet duidelijk waar zijn toekomst ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen