Arsenal wint ruim bij Stoke en blijft meedoen om CL-ticket

13 mei 2017, 20:48

Arsenal blijft meedoen om de derde plaats in de Premier League. De Londense club won zaterdag de uitwedstrijd tegen Stoke City met ruime cijfers. Het werd 1-4 in het Bet365 Stadium in Stoke-on-Trent.

In de eerste helft bleef het lang 0-0, maar drie minuten voor de pauze opende Olivier Giroud de score voor Arsenal. De Franse spits tikte van dichtbij raak na een voorzet van Hector Bellerín. Tien minuten na de pauze was Mesut Özil na een steekpass van Alexis Sánchez verantwoordelijk voor de 0-2. Peter Crouch tekende in de 67ste minuut na voorbereidend werk van voormalig FC Twente-speler Marko Arnautovic voor de aansluitingstreffer, maar in het laatste kwartier maakte Arsenal er alsnog een dikke zege van. Sánchez en Giroud tekenden voor de 1-4 eindstand.

Ondanks de zege staat Arsenal nog steeds vijfde in de Premier League, maar het heeft nummer drie Manchester City in het vizier. Met nog twee duels te gaan heeft Arsenal 69 punten, Manchester City en Liverpool hebben er respectievelijk 72 en 70. Manchester United staat zesde met 65 punten, maar heeft nog een wedstrijd tegoed.

De nummer drie van Engeland plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League, terwijl de nummer vier de laatste voorronde van het miljoenenbaal ingaat. De nummers vijf en zes moeten genoegen nemen met Europa League-voetbal. Dat laatste geldt ook voor de ploeg die zevende wordt. Het Everton van Ronald Koeman is al zeker van de zevende plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen