Benatia definitief naar Juve, ook Badstuber weg bij Bayern

12 mei 2017, 19:45

Medhi Benatia blijft bij Juventus. De Italiaanse topclub huurt de 30-jarige Marokkaanse verdediger dit seizoen van Bayern München en heeft besloten 17 miljoen euro op tafel te leggen om de speler definitief over te nemen van de Duitse topclub.

Benatia heeft een contract tot de zomer van 2020 getekend bij Juventus. De verdediger speelde eerder voor Udinese en AS Roma in de Serie A. Laatstgenoemde club verkocht hem in de zomer van 2014 aan Bayern München, maar daar wist Benatia geen vaste basisplaats af te dwingen. Ook bij Juventus is Benatia geen vaste waarde, toch heeft de club uit Turijn de optie tot koop gelicht.

Badstuber

Ook Holger Badstuber vertrekt bij Bayern München. De Bundesliga-kampioen heeft besloten het aflopende contract van de 28-jarige verdediger niet te verlengen. Badstuber kwam op zijn dertiende in de jeugdopleiding van Bayern terecht en debuteerde onder Louis van Gaal in het eerste elftal. Afgelopen winter werd de Duitser verhuurd aan Schalke 04. In zijn laatste jaren bij Bayern kwam Badstuber, mede door zwaar blessureleed, niet heel vaak meer in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen