Excelsior bindt verdediger Massop jaar langer aan de club

11 mei 2017, 17:05

Milan Massop komt ook komend seizoen uit voor Excelsior. De verdediger tekende vorig seizoen een contract voor één seizoen met de optie voor nog een jaar. Die optie heeft de club gelicht, zo maken de Rotterdammers bekend via de officiële website.

"Ik wist het natuurlijk al even en ben blij dat het nu ook naar buiten kan. Ik hoop dat ik de goede lijn die ik dit jaar heb ingezet in het komende seizoen kan doortrekken", reageert Massop op de clubwebsite. De 23-jarige verdediger kwam dit seizoen tot veertien wedstrijden in de Eredivisie. "Mijn doel toen ik naar Excelsior kwam, was om in de Eredivisie te voetballen. Dat is gelukt en ik hoop dat ik dit zo kan volhouden."

Voor Massop was de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Feyenoord (3-0 winst) één van de hoogtepunten van het seizoen. "Die overwinning op Feyenoord was een mooie bevestiging van het feit dat wij op de goede weg zijn. Heerlijk dat we ons zo veilig konden spelen. Helaas konden we de handhaving na afloop niet op het veld met onze supporters vieren, maar dat gaan we zondag na de wedstrijd tegen ADO Den Haag goedmaken", besloot hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen