Marcelino naar Valencia, Atalanta door met succescoach

11 mei 2017, 14:39

Valencia heeft Marcelino Garcia Toral, kortweg Marcelino, aangesteld als nieuwe hoofdcoach. De voormalig trainer van onder meer Sevilla en Villarreal heeft een tweejarig contract getekend in het Mestalla. De51-jarige oefenmeester is de opvolger van Salvador González Marco, die steevast aangeduid wordt als Voro.

Marcelino, voormalig verdediger van Valencia's rivaal Levante, werd eerder dit seizoen de laan uitgestuurd door Villarreal. Hij werd eerder ook al in verband gebracht met Valencia, dat nu ook haar pijlen gericht zou hebben op Quique Setien (Las Palmas) en Eduardo Berizza (Celta de Vigo). Het is dus echter Marcelino geworden. Valencia is de negende club die deze trainer gaat coachen binnen Spanje.

Gasperini

Ook trainersnieuws in Italië. Atalanta Bergamo heeft daar de samenwerking met Gian Piero Gasperini verlengd. De coach tekent voor drie jaar, met een optie voor nog een seizoen. De coach staat met Atalanta, waar Hans Hateboer onder contract staat, momenteel op een knappe vijfde plaats in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen