Eagles shoppen bij Twente, De Graafschap strikt Etemadi

11 mei 2017, 11:00

Go Ahead Eagles heeft zaken gedaan voor het komende seizoen. De degradant uit Deventer heeft Brem Soumaoro overgenomen van FC Twente. De 20-jarige controlerende middenvelder tekent voor twee jaar op de Adelaarshorst, met een optie voor nog een jaar.

Soumaoro stapte drie jaar terug als captain van Twente A1 over naar Jong FC Twente, maar een doorbraak in de hoofdmacht bleef uit. "Ik heb drie heel leerzame jaren achter de rug in Enschede. Met Jong FC Twente speelde ik achtereenvolgens in de Jupiler League, beloftencompetitie en Tweede Divisie. Drie totaal verschillende competities, waar ik veel van heb opgestoken. Daarnaast heb ik de nodige keren deel uit gemaakt van de wedstrijdselectie van het eerste. Ook daar word je als jonge speler alleen maar beter van", aldus Soumaoro op de Eagles-website.

Etemadi

De Graafschap heeft ook weer een nieuwe speler vastgelegd. Onder voorbehoud van een medische keuring tekent Agil Etemadi (30) een tweejarig contract op De Vijverberg. De goalie was vroeger verbonden aan sc Heerenveen, FC Emmen, BV Veendam, FC Groningen, Tractor Sazi FC (Iran), Almere City FC en Sanat Naft Abadan (Iran).

"Door het vertrek van Heusinkveld en Verstappen moet het aantal keepers uitgebreid worden. Met Agil halen we een ervaren doelman binnen. We hebben nu met Filip Bednarek, Agil Etemadi en Jordy Rondeel drie keepers bij de eerste selectie, dat is voldoende", zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede op de website van De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen