Vijfde nederlaag op rij Celta, Marseille kopt zich langs Nice

7 mei 2017, 22:59

Celta de Vigo heeft zijn vijfde nederlaag in twee weken tijd geleden. Op bezoek bij Málaga kende de halvefinalist van de Europa League een zware avond. Mede doordat het enkele sterkhouders op de bank hield, werd het getrakteerd op een 3-0 nederlaag. 

Javier Ontiveros maakte halverwege de eerste helft op aangeven van José Recio de openingstreffer. De man van de assist zorgde in het begin van de tweede helft vanaf elf meter voor de 2-0. Sandro Ramírez had in de blessuretijd nog het slotwoord. 

Nice kan direct plaatsing Champions League vergeten na nederlaag

OGC Nice lijkt zich op te mogen maken voor de voorronde van de Champions League. Op bezoek bij Olympique Marseille werd er met 2-1 verloren, waardoor het gat met Paris Saint-Germain met nog twee speelronden voor de boeg zes punten is. 

Arnaud Souquet kreeg al snel een enorme kans op de openingstreffer voor de bezoekers, maar hij kopte net naast. Bafétimbi Gomis liet even later zien hoe je wel raak kopt. De spits knikte een voorzet van Dimitri Payet binnen. Kort na de pauze liep Mario Balotelli een voorzt van Paul Baysse binnen, maar tegen de luchtmacht van Marseille kon Nice niet opboksen. Ook Patrice Evra was met het hoofd trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen