Depay met twee assists goud waard voor Olympique Lyon

7 mei 2017, 18:52

Olympique Lyon heeft zijn competitieduel tussen de twee ontmoetingen met Ajax in de halve finale van Europa League met moeite gewonnen. In eigen huis wist de nummer vier van Frankrijk zich uiteindelijk te ontdoen van FC Nantes met 3-2. Memphis Depay verzorgde twee assists.

Met Depay en Alexandre Lacazette in de basis begon Olympique Lyon sterk aan de wedstrijd. Toch kwamen de bezoekers na een kleine twintig minuten op voorsprong. Valentin Rongier haalde hard uit met links en Anthony Lopes tastte mis. Ondanks het vele balbezit, waren er amper kansen voor de Europese tegenstander van Ajax. 

Na ruim een uur kwam er dan toch de doorbraak. Nabil Fekir werd neergelegd en schoot vanaf elf meter zelf binnen. Even later kopte invaller Maxwell Cornet een voorzet van Depay tegen de touwen en leek alles goed te vallen voor Lyon. Toch kwamen Nantes een kwartier voor tijd op gelijke hoogte via het hoofd van Guillaume Gillet. Het duo Depay-Cornet moest vervolgens nog een keer uit de hoge hoed worden getoverd. De Ivoriaan knalde dit keer de bal achter Maxime Dupe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen