Van der Gaag: "We hadden het idee dat we figurant waren"

7 mei 2017, 18:00

Excelsior heeft de titelstrijd in de Eredivisie zondag nieuw leven in geblazen. De Rotterdammers wonnen van hun grote broer Feyenoord met 3-0, waardoor Ajax nog altijd in de race is voor het kampioenschap. Trainer Mitchell van der Gaag is trots op zijn ploeg.

"Alle aandacht voor Feyenoord voor aanvang van de wedstrijd is terecht" vertelt de coach aan RTV Rijnmond. "Maar we hadden het idee dat we figurant van onze eigen wedstrijd waren. Daar wilden we voor waken en daar hebben we de ploeg op aangesproken."

Het had voor Excelsior het gewenste resultaat. "We speelden bij vlagen goed voetbal en gingen ook goed met de omstandigheden om. Want dat was denk ik het belangrijkste vandaag. Toen ik hier bij het stadion aan kwam rijden, leek het Fort Knox wel. En daar moesten we zelf ook mee om leren gaan."

Voor de Kralingers is het nu zeker dat ze volgend seizoen ook actief zijn in de Eredivisie. "Daar moeten we trots op zijn. Daarvoor kunnen de spelers en de technische staf een compliment geven, maar ook aan de directie zelf."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen