Bosz verwacht dat de druk bij Feyenoord zal toenemen

7 mei 2017, 17:53

Peter Bosz gaf maar liefst zeven basisspelers rust voor het duel met Go Ahead Eagles en Ajax was vooral gericht op de Europa League. Toch werd het een onverwacht prettige middag in Amsterdam. Door de 3-0 nederlaag van Feyenoord doet de nummer twee in de Eredivisie ook in de laatste speelronde nog mee om het kampioenschap.

Bosz had vooraf niet verwacht dat Feyenoord tegen een nederlaag zou aanlopen bij Excelsior. "Ik ben blij dat het in Rotterdam gunstig is verlopen, zodat het op de laatste speeldag beslist wordt", aldus de trainer op de clubwebsite. Hij was tevreden met de uitslag van Ajax, maar vond dat het spel beter kon. "We moesten winnen om onze kansen enigszins levend te houden. Als je dan gaandeweg de tweede helft het gejuich drie keer hoort aanzwengelen, weet je dat er iets aan de hand is. Ik vind niet dat we groots hebben gespeeld. Misschien ging het wel te makkelijk waardoor spelers dachten zich meer frivoliteiten te kunnen permitteren."

Bosz verwacht niet dat bij Ajax ook de spanning toeslaat nu de club weer in twee competities meedoet om de prijzen. Maar de trainer wil ook benadrukken dat er niet te hard van stapel gelopen moet worden. Hij wilde nog niet zeggen hoe groot de kans is dat Ajax de titel alsnog pakt. "Dat is afwachten. Ik weet het niet en jij ook niet. De kans is in ieder geval groter dan voor deze speelronde. Zij hadden twee kansen, dat is er nu nog maar één. De druk zal toenemen. Daar weet deze club alles van. Dat de titel niet vanzelfsprekend binnen is", lijkt hij te doelen op het duel tegen De Graafschap afgelopen seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen