Leicester zeker van handhaving, Hull doet slechte zaken

6 mei 2017, 21:35

Leicester City is officieel zeker van handhaving in de Premier League. De uitgetreden kampioen van Engeland zorgde zaterdag met een ruime thuiszege op Watford FC voor lijfsbehoud. In het King Power Stadium won Leicester City met 3-0 van de ploeg van basisspelers Daryl Janmaat en Nordin Amrabat.

Leicester City werd vorig seizoen zeer verrassend kampioen van Engeland, maar knokte deze jaargang vooral tegen degradatie. Om die reden nam de club in februari afscheid van Claudio Ranieri, de succesmanager van afgelopen seizoen. Met zijn opvolger Craig Shakespeare is het weer gaan lopen bij Leicester City. De eerste vijf wedstrijden onder Shakespeare werden gewonnen. Daarna volgde een iets mindere reeks van vier duels waarin vier punten werden gepakt, maar dankzij een 3-0 overwinning op Watford is Leicester nu definitief zeker van handhaving. Wilfred Ndidi, Riyad Mahrez en Marc Albrighton maakten de doelpunten.

In de strijd tegen degradatie deed Hull City slechte zaken, door thuis te verliezen van het al gedegradeerde Sunderland. Door tegengoals van Billy Jones en Jermain Defoe in de tweede helft werd het 0-2 in het KCOM Stadium. Hull City staat nog wel boven de rode streep in de Premier League, maar Swansea City kan later op de avond passeren. De Welshmen spelen op eigen veld tegen het Everton van manager Ronald Koeman (aftrap 18.30 uur).

Met Bruno Martins Indi in de basis en Erik Pieters als invaller kwam Stoke City uit tegen AFC Bournemouth twee keer op voorsprong, desondanks werd het 2-2 in het Vitality Stadium. Ook bij Burnley FC - West Bromwich Albion werd het 2-2. Sam Vokes redde vlak voor tijd het punt voor Burnley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen