Achilles '29 degradeert door definitieve straf KNVB

5 mei 2017, 17:15   Bijgewerkt: 5 mei 2017, 19:10

De KNVB heeft het beroep van Achilles '29 afgewezen. De club krijgt daardoor alsnog drie punten in de mindering waardoor de Groesbekers zonder te spelen op de laatste plaats in de Jupiler League eindigen. Achilles vroeg echter  eerder al een spoedappèl aan waardoor de club nog een uitweg heeft.

De KNVB meldt op de officiële website dat Achilles definitief degradeert naar de Tweede Divisie. De club voldeed dit seizoen herhaaldelijk niet aan financiële doelstelling uit een zelf opgesteld plan van aanpak. "Hiervoor krijgt de club een publieke waarschuwing en drie punten in mindering. Dit heeft tot gevolg dat Achilles '29 op de laatste plaats in de Jupiler League eindigt en degradeert naar de Tweede Divisie", zo valt er te lezen op de website van de voetbalbond.

De degradatie van Achilles is nog niet definitief. Daarvoor moet eerst de uitkomst van het spoedappèl tegen de uitspraak van de kortgedingrechter bekend worden. Achilles komt vrijdagavond om 20.00 uur in actie tegen Jong PSV in de laatste speelronde van de Jupiler League. De club moet winnen terwijl FC Dordrecht punten moet verspelen. De nummer voorlaatst neemt het op tegen FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen