Dennis Haar vanaf volgend seizoen trainer Jong PSV

5 mei 2017, 16:52

Dennis Haar is aangesteld als trainer van Jong PSV. Dat maakt de club vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Hij komt over van AZ, waar hij de laatste zes seizoenen assistent-trainer was bij de A-selectie. Daarvoor werkte hij vijf jaar als jeugdtrainer in Alkmaar.

Met de aanstelling van Haar heeft PSV eindelijk duidelijkheid over wie komend seizoen verantwoordelijk is voor het beloftenelftal nadat Pascal Jansen bekend maakte te vertrekken. "Ik heb een mooie tijd gehad bij AZ, maar ga nu met enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan. Ik kijk er naar uit om weer een eigen team te gaan trainen en om jongens klaar te stomen voor de overstap naar het eerste elftal", aldus Haar op de website van de Eindhovenaren.

Technisch manager Marcel Brands heeft veel vertrouwen in de samenwerking. "We hebben ons als club breed georiënteerd. Hoofdtrainer Phillip Cocu en hoofd opleiding Pascal Jansen worden bij zo'n proces betrokken, want zij gaan nauw met de trainer/coach van Jong PSV samenwerken. We zijn samen tot de conclusie gekomen dat Dennis voor ons de juiste man is", licht hij toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen