Celta vreest United niet: "Gaan ons spel niet aanpassen"

4 mei 2017, 10:35

Eduardo Berizzo beseft dat Celta de Vigo met Manchester United een zeer lastige tegenstander heeft geloot in de halve finale van de Europa League. Toch denkt de trainer dat de Spanjaarden zeker kans maken. In eigen huis moet donderdag de eerste stap worden gezet.

Tijdens de persconferentie kreeg Berizzo de vraag of Celta United vreest. "Dat is niet het juiste woord, ik denk dat we moeten zeggen dat Manchester United een gerespecteerde ploeg is. We hebben in de Europa League al tegen veel goede teams gespeeld, maar United is weer van een heel ander niveau", aldus de trainer, die desondanks zijn speelwijze niet aanpast. "We moeten trouw blijven aan onze stijl. Het team wil balbezit hebben en direct gaan aanvallen. Dat is de enige manier om United te kunnen verslaan."

Berizzo verwacht dat zijn team klaar is voor de eerste confrontatie in Vigo. "Manchester United past zich aan aan de speelwijze van de tegenstander en daar moeten wij op voorbereid zijn. Als we het over de finale hebben dan wordt dit een heel belangrijke wedstrijd", stelt de trainer, die niet denkt dat druk een grote rol zal spelen voor Celta. "Veel van onze jonge spelers hebben al meer dan honderd duels in de Primera División achter hun naam staan. Ze zijn daardoor snel volwassen geworden en in staat om op dit niveau mee te kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen