Mourinho ziet voordeel voor Celta: "Op één front actief"

4 mei 2017, 09:40

De tweede halve finale in de Europa League is die tussen Manchester United en Celta de Vigo. De Engelsen gelden vooraf als favoriet, maar José Mourinho ziet dat de Spanjaarden één groot voordeel hebben ten opzichte van United.

Celta de Vigo staat in de Primera División op de elfde plaats en heeft dit seizoen dan ook nog weinig om voor te spelen. Afgelopen weekend tegen Athletic Bilbao trad de ploeg aan met een B-elftal en ging met 0-3 onderuit. Daarmee zijn de motieven van de thuisploeg duidelijk, vindt Mourinho. "Ik denk niet dat ze komen om gewoon een leuke wedstrijd te spelen. Als dat zo was dan hadden ze geen B-elftal in de competitie opgesteld. Ze hebben twee competitieduels verloren omdat ze met het tweede elftal aantraden dus het is heel duidelijk dat ze vol voor de winst zullen gaan."

Dat is een groot voordeel voor Celta, stelt Mourinho op de website van United. "Doordat ze in de competitie weinig meer hebben om voor te spelen, kunnen ze zich volledig richten op de Europa League. Ze kunnen spelers rust geven zodat ze op volle kracht kunnen spelen. Het zal een lastige wedstrijd voor ons worden", aldus de manager, die voor het duel in Vigo wel de nodige krachten ziet terugkeren

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen