Lokomotiv Moskou grijpt Russische cup, bekerstunt in Polen

2 mei 2017, 20:34

Lokomotiv Moskou heeft dinsdagavond beslag gelegd op de Russische beker. In de finale wist het zich met moeite te doen van Ural (0-2). Pas in het laatste kwartier werd het verschil gemaakt dankzij doelpunten van Igor Denisov en Aleksey Miranchuk.

Bij de Moskovieten stond oud-AZ-speler Ari in de basis. De Braziliaan was uiteindelijk betrokken bij het doelpunt. Zijn poging werd geblokt, waarna de bal via een carambool bij Denisov terecht kwam. Diens schot verdween uiteindelijk via een paar andere spelers in het doel.

Ural reageerde met het inbrengen van oud-Ajacied Edgar Manucharyan, terwijl bij Lokomotiv Jefferson Farfán het veld inkwam. Laatstgenoemde trok uiteindelijk aan het langste eind, want in de slotminuut tekende Miranchuk voor de 0-2 en de definitieve beslissing. Diep in de blessuretijd ontstand er een grote vechtpartij, waarna Farfán, Ari, Artyom Fidler en Manucharyan wisten het hoofd niet koel te houden en werden naar de tribune gestuurd.

Promovendus Arka Gdynia stunt in de bekerfinale tegen Lech Poznan 

Lech Poznan heeft tegen de verwachtingen in de finale van de Poolse beker verloren. Promovendus Arka Gdynia vecht nog altijd hard tegen degradatie, maar is inmiddels wel verzekerd van Europees voetbal in het nieuwe seizoen. Het won met 1-2 en mag voor de tweede keer in de historie de bekerwinst vieren.

Alle drie de goals vielen pas in de tweede helft van de verlening. Rafal Siemaszko brak de wedstrijd open, waarna Luka Zarandia snel voor de dubbele voorsprong tekende. De tegentreffer van Lukasz Tralka was er slechts een voor de statistieken. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen