De Roon voelt zich benadeeld: "Arbiter had het moeten zien"

1 mei 2017, 17:23

Middlesbrough hield zondag knap Manchester City op 2-2, maar Marten de Roon vindt dat zijn ploeg meer had verdiend. De 1-1 viel namelijk uit een strafschop nadat de scheidsrechter een overtreding van de Nederlander op Leroy Sané had geconstateerd. Achteraf bleek er nauwelijks sprake contact te zijn geweest.

Middlesbrough staat op de negentiende plaats in de Premier League en had de drie punten goed kunnen gebruiken in de strijd tegen degradatie. De Roon vindt dan ook dat de club ernstig benadeeld is. "Ik vond het echt een ongelooflijke beslissing van de scheidsrechter. Ik stond vlakbij Sané en stak mijn been iets uit om een mogelijke voorzet te blokkeren. Hij raakte de bal kwijt en besloot om dan maar tegen me aan te vallen. Ik kon nergens heen. De scheidsrechter had dat moeten zien, want hij stond in de goede positie", legt De Roon uit in gesprek met Gazette.

"Ik heb het gevoel dat ik voor de gek ben gehouden", vervolgt De Roon. "Tegen Leicester gaf ik inderdaad een penalty weg, en ik ben de eerste om dat toe te geven. Maar dit was onbegrijpelijk. Dit voelt heel oneerlijk. Ik heb de scheidsrechter nog gezegd dat hij er anders over zou denken bij het terugzien van de beelden", zegt de middenvelder, die met Middlesbrough een achterstand van zes punten op nummer zeventien Hull City moet zien goed te maken. Beide clubs spelen nog drie duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen