Bliksemstart bezorgt Istanbul BB ruime zege op Besiktas

30 april 2017, 19:56

Istanbul Basaksehir heeft de Turkse titelstrijd een nieuw leven in geblazen. De nummer twee won in eigen huis overtuigend van Besiktas (3-1), waardoor het gat gekrompen is tot vier punten. De koploper van de Turkse competitie keek al na achttien minuten tegen een 3-0 achterstand aan.

De start van Istanbul Basaksehir was furieus. Cengiz Ünder dolde in de zevende minuut zijn tegenstander via een schijntrap, waarna hij rustig bleef oog in oog met de keeper Fabricio Ramírez. Even daarna kon Emmanuel Adebayor voor de tweede treffer tekenen nadat Edin Visca goed breed legde. Vervolgens schoot Ünder hard zijn tweede treffer van de avond langs een slecht ogende Ramírez. 

Na de pauze werden onder andere Ryan Babel en oud-PSV'er Atiba Hutchinson van het veld gehaald, maar ook hun vervangers wisten niets in te brengen tegen Istanbul Basaksehir. Wel de voor Cenk Tosan in het veld gekomen Demba Ba wist zich nog op het scorebord te werken. Zijn treffer drie minuten voor tijd kwam te laat om het nog echt spannend te maken. 

Met nog vijf wedstrijden te spelen is de voorsprong van Besiktas vier punten op Istanbul BB, dat wel een beter doelsaldo heeft. Beide teams nemen het in de komende weken nog op tegen Fenerbahçe dat derde staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen