AC Milan lijdt derde puntenverlies op rij tegen Crotone

30 april 2017, 17:09

AC Milan is er zondag weer niet in geslaagd om een overwinning te boeken in de Serie A. Voor de derde keer op rij leed de ploeg van Vincenzo Montella puntenverlies. Eerder al werd er verloren van Empoli en gelijkgespeeld tegen Internazionale.

Crotone kwam in eigen huis al na acht minuten spelen op voorsprong. Marcello Trotta tekende voor de openingstreffer. Hij maakte zijn eerste doelpunt voor de laagvlieger sinds vorig jaar oktober. Pas na rust kwam Milan met een passend antwoord. Na een scrimmage voor het doel was het Gabriel Paletta die de gelijkmaker uiteindelijk kon intikken.

Milan slaagde er daarna niet in om door te zetten, want kort na de gelijkmaker moesten de bezoekers met tien man verder. Juraj Kucka kreeg zijn tweede gele kaart van de wedstrijd en kon voortijdig vertrekken. Milan is de huidige nummer zes in de Serie A met 59 punten, maar wanneer Internazionale van Napoli weet te winnen komt het op gelijke hoogte. Crotone is de nummer achttien en heeft vier punten minder dan Empoli, dat op de veilige zeventiende plek staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen