Chelsea wint van Everton, Middlesbrough en City gelijk

30 april 2017, 17:00

Het Everton van Ronald Koeman is er niet in geslaagd om te stunten tegen Chelsea. In eigen huis was de koploper van de Premier League met 0-3 te sterk. Manchester City leed zondag puntenverlies. Tegen het Middlesbrough van Marten de Roon kwam de ploeg van Pep Guardiola niet verder dan 2-2.

Everton-Chelsea

In de eerste helft vielen er goede kansen voor beide ploegen te noteren. Voor Everton was Dominic Calvert-Lewin dichtbij, hij raakte na twee minuten spelen de paal. Even later schoot Eden Hazard namens Chelsea in het zijnet. In de tweede helft was het toch Chelsea dat op voorsprong kwam. Pedro schoot uit de draai prachtig raak in de bovenhoek en liet Maarten Stekelenburg volledig kansloos.

Tien minuten voor tijd verdubbelde Gary Cahill de score. Hij kon vrij gemakkelijk intikken na een vrije trap van Hazard. In de slotfase werd het dankzij een goal van Willian zelfs nog 0-3. Door de zege komt Chelsea weer iets dichter bij de titel. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft de ploeg van Antonio Conte een voorsprong van zeven punten op Tottenham Hotspur, dat nog wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Middlesbrough-Manchester City

In eigen huis moest Middlesbrough voor een laatste kans vechten om degradatie te voorkomen. De ploeg kwam tot tweemaal toe op voorsprong. Alvaro Negredo zette de thuisploeg op voorsprong, maar een rake strafschop van Sergio Agüero zorgde voor de 1-1. Het lukte Middlesbrough nogmaals om op voorsprong te komen. Ditmaal was Callum Chambers trefzeker. City kwam echter opnieuw terug, want vlak voor tijd wist Gabriel Jesus puntenverlies te voorkomen: 2-2.

Manchester City blijft daardoor vierde staan met één punt voorsprong op Manchester United. In de strijd tegen degradatie heeft Middlesbrough weinig aan een punt. De achterstand op nummer zeventien Hull City bedraagt nu nog zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen