Hekkensluiter mag hopen: "Achilles heeft 99 levens"

29 april 2017, 10:02

Het is tot de laatste speelronde van de Jupiler League spannend in de strijd tegen degradatie. Omdat FC Dordrecht vrijdag verloor en Achilles '29 een punt pakte bij De Graafschap (3-3), mag de club uit Groesbeek blijven hopen op lijfsbehoud. Trainer Eric Meijers is strijdvaardig.

Het gat tussen beide ploegen bedraagt nu twee punten. Bij winst op Jong PSV en verlies van FC Dordrecht bij FC Den Bosch, blijft Achilles dus in de Jupiler League. "Onze kansen zijn na vandaag wel gestegen", sprak Meijers na de remise tegen De Graafschap tegen Omroep Gelderland. "Wij moeten winnen en Dordrecht moet verliezen. Maar we hoeven er maar één keer boven te staan en dat is na de laatste wedstrijd."

"Een kat heeft negen levens en Achilles heeft er 99", beseft Meijers. "Er zit een bepaalde wilskracht in ons en daarom doen we tot de laatste wedstrijd mee. We hebben vandaag drie keer een achterstand goedgemaakt. Daar verdient de groep een compliment voor. Ik ben trots op ze, eigenlijk de hele tweede seizoenshelft al. We zijn door De Graafschap met de rug tegen de muur gezet en de tweede helft kwamen we er bijna niet meer uit. Maar we hebben met elkaar gewerkt om het punt over de streep te trekken, dat is geweldig." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen