Mirani verlengt bij Almere City, Volendam contracteert Stroo

28 april 2017, 19:01

Damon Mirani blijft ook de komende seizoenen speler van Almere City. Het contract van de verdediger is opengebroken en verlengd. Daardoor ligt de twintigjarige speler nu tot de zomer van 2019 vast bij de club uit de Jupiler League.

Mirani, die momenteel herstellende is van een knieblessure, is blij met zijn ontwikkeling bij Almere City. "Ik had bij mijn komst naar deze club niet verwacht dat het zo snel zou gaan. In de voorbereiding raakte Lars Nieuwpoort geblesseerd en ik heb toen mijn kans gegrepen. Sindsdien heb ik er steevast in gestaan. Daarom is het zonde dat ik juist nu, in het slot van de competitie, vanaf de zijkant moet toekijken. Mijn spel wordt steeds stabieler. Natuurlijk kunnen er altijd dingen beter", zegt hij op de website van de club.

FC Volendam

FC Volendam heeft Enzo Stroo gecontracteerd. Hij tekent een contract met een looptijd van twee jaar. De 22-jarige aanvaller liep eind vorig seizoen een stage bij de club uit Volendam en maakt sindsdien deel uit van de selectie. In maart en april toonde hij zijn waarde door vijf keer te scoren voor de club. Daarop besloot Volendam om hem een contract aan te bieden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen