Kashia: "Een van belangrijkste duels van mijn carrière"

28 april 2017, 16:00   Bijgewerkt: 28 april 2017, 17:35

Met het openingsdoelpunt in de kwartfinalewedstrijd tegen Feyenoord (2-0 winst) speelde Guram Kashia een belangrijke rol in de 'road to the final' die Vitesse aflegde richting de eindstrijd tegen AZ in De Kuip van komende zondag. De aanvoerder van de Arnhemmers benadrukt dat alles opzij wordt gezet voor dat ene doel: het pakken de eerste hoofdprijs in de historie van Vitesse.

"Iedereen bij Vitesse realiseert zich hoe belangrijk deze wedstrijd is", zegt Kashia op de persconferentie in aanloop naar de bekerfinale van Vitesse tegen AZ. "Dit is een van de belangrijkste wedstrijden van mijn carrière. We kunnen echt iets bereiken. Ik heb geen extra motivatie nodig voor dit duel. Het wordt een verhitte strijd. De belangen zijn enorm groot."

Alles moest de laatste tijd wijken voor de bekerfinale, geeft Kashia aan. "We hebben er deze weken zo veel tijd en energie in gestoken. We hebben ons echt op deze wedstrijd gefocust. De trainer (Henk Fraser, red.) zit er continu echt scherp op, waardoor iedereen wat extra's kan brengen. Iedereen geeft zondag de volle honderd procent", besluit de Georgische verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen