Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kashia: "Een van belangrijkste duels van mijn carrière"

Kashia: "Een van belangrijkste duels van mijn carrière"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 april 2017 – Met het openingsdoelpunt in de kwartfinalewedstrijd tegen Feyenoord (2-0 winst) speelde Guram Kashia een belangrijke rol in de 'road to the final' die Vitesse aflegde richting de eindstrijd tegen AZ in De Kuip van komende zondag. De aanvoerder van de Arnhemmers benadrukt dat alles opzij wordt gezet voor dat ene doel: het pakken de eerste hoofdprijs in de historie van Vitesse.

"Iedereen bij Vitesse realiseert zich hoe belangrijk deze wedstrijd is", zegt Kashia op de persconferentie in aanloop naar de bekerfinale van Vitesse tegen AZ. "Dit is een van de belangrijkste wedstrijden van mijn carrière. We kunnen echt iets bereiken. Ik heb geen extra motivatie nodig voor dit duel. Het wordt een verhitte strijd. De belangen zijn enorm groot."

Alles moest de laatste tijd wijken voor de bekerfinale, geeft Kashia aan. "We hebben er deze weken zo veel tijd en energie in gestoken. We hebben ons echt op deze wedstrijd gefocust. De trainer (Henk Fraser, red.) zit er continu echt scherp op, waardoor iedereen wat extra's kan brengen. Iedereen geeft zondag de volle honderd procent", besluit de Georgische verdediger.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd