Vlaar: "Bekerwinst bij Feyenoord voelde niet als echte prijs"

28 april 2017, 15:53

Ron Vlaar heeft zondag de kans om voor de tweede keer in zijn carrière de nationale beker in de wacht te slepen. Voor de routinier van AZ voelt het echt als de eerste keer, aangezien hij bij de bekerwinst met Feyenoord in 2008 maar weinig aandeel had. Als Vitesse zondag verslagen wordt in De Kuip, dan zal er meer euforie plaatsvinden in huize Vlaar.

"Zo'n beker wil je graag winnen, dat geldt voor iedere speler. In je carrière krijg je namelijk niet veel kansen om een prijs te pakken", zegt Vlaar op de persconferentie in aanloop naar de bekerfinale van AZ tegen Vitesse. "Met Feyenoord heb ik de beker gewonnen, maar toen was ik het hele jaar geblesseerd. Ik was er natuurlijk wel blij mee, maar ik had geen aandeel en dus voelde het dus niet als een echte prijs. Dat is dit jaar anders."

"Ik kijk echt uit naar de wedstrijd van zondag", vervolgt Vlaar. "Het is een unieke kans om geschiedenis te schrijven voor jezelf, de fans en de club. Dat merk je aan alles en dat is prachtig om te ervaren. Dit zijn de wedstrijden die je wil spelen. Daar kunnen er niet genoeg van zijn", glimlacht de aanvoerder van AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen