Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vitesse-goalie Room droomt: "Dat zou een jongensboek zijn"

Vitesse-goalie Room droomt: "Dat zou een jongensboek zijn"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 april 2017 – Het lijkt Eloy Room geweldig om in de KNVB Beker van zondag tussen Vitesse en AZ een heldenrol te bekleden. De keeper ziet het wel zitten om de eindstrijd in Rotterdam na een spannende strafschoppenserie te winnen.

In die penaltyserie hoopt Room een heldenrol te bekleden. "Dat zou een jongensboek zijn", lacht hij in gesprek met Omroep Gelderland. "Maar ik zou ook net zo blij zijn als we zonder die reeks winnen. Hoe maakt mij namelijk niet uit. Als we die beker maar pakken", voegt hij toe.

De sluitpost beseft dat de beker een prachtige prijs is voor Vitesse. "We hebben er zin in. Het is een hele speciale week en dit is wat je wil. Om de prijzen spelen. Zo vaak maak je dat niet mee. Een mooi en belangrijk moment ook voor de club. We beseffen allemaal wat er op het spel staat. Ik probeer rustig te blijven. En dat ook uit te stralen. Druk is er altijd, maar ik voel dat niet extra op mij als persoon."

De bekerfinale begint zondag om 18.00 uur. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd