Snoei nieuwe hoofdtrainer Telstar, Buter wordt 'td'

26 april 2017, 18:01

Telstar heeft een dubbelslag geslagen met het oog op het nieuwe seizoen. De Jupiler League-club meldt dat Mike Snoei de nieuwe trainer van de club wordt, terwijl Piet Buter de functie van technisch directeur zal gaan bekleden. Buter combineert die baan met zijn werkzaamheden bij Southampton.

Bij Telstar is al langere tijd duidelijk dat Michel Vonk na dit seizoen stopt als hoofdtrainer. De zoektocht naar een nieuwe coach is dus vandaag (woensdag) afgerond. Snoei is momenteel werkzaam als scout en verricht advieswerk voor de KNVB. Telstar doet geen uitspraken over de contractduur van Snoei, die in 2008 voor het laatst werkzaam was bij een Nederlandse club. Hij was toen trainer van Go Ahead Eagles. Als assistent van Henk ten Cate werkte hij daarna in Qatar, Verenigde Arabische Emiraten, Griekenland en China.

Piet Buter is momenteel werkzaam als scout voor Southampton en blijft die baan naast zijn werkzaamheden voor Telstar bekleden. Ook over de contractduur van Buter doet Telstar geen uitspraken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen