Kongolo zet handtekening en is Feyenoorder tot 2019

26 april 2017, 15:54   Bijgewerkt: 26 april 2017, 19:38

Feyenoord heeft goed nieuws voor de club naar buiten gebracht. De Rotterdamse topclub heeft de samenwerking met Terence Kongolo tot de zomer van 2019 verlengd. De linksachter heeft zijn contract in De Kuip dus met één seizoen verlengd.

De 23-jarige Kongolo loopt al jaren rond bij Feyenoord en heeft voor de vierde keer in zijn carrière een contract ondertekend bij de Rotterdamse club, waar hij al vijf jaar tot de hoofdmacht behoort. Hij kwam tot dusver tot 106 optredens in de Eredivisie, won vorig seizoen de KNVB Beker met Feyenoord en heeft dit jaar het kampioenschap binnen handbereik. Met nog twee duels te gaan, Excelsior-uit en Heracles Almelo-thuis, heeft Feyenoord een voorsprong van twee punten op Ajax.

"Wij zijn blij dat we het contract van Terence – net als vorig jaar – opnieuw tussentijds hebben kunnen verlengen", vertelt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "Terence is inmiddels al een aantal seizoenen een belangrijke speler, ook omdat hij als centrale verdediger én linksback uit de voeten kan. Ik ben er nog altijd van overtuigd dat hij in de toekomst een vergelijkbare stap kan maken als andere spelers die via onze jeugdopleiding in het eerste elftal zijn doorgebroken, zoals Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie. Zelf ziet Terence ook perspectief om bij Feyenoord op de ingeslagen weg door te gaan."

Vooraf Kongolo verlengden Sven van Beek (2019), Karim El Ahmadi (2019), Bilal Basaçikoglu (2020) en Rick Karsdorp (2021) ook al hun contract bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen