Kruiswijk wil Vitesse aan eerste prijs helpen: "Extra motivatie"

30 april 2017, 13:08

Arnold Kruiswijk is een van de vele spelers die aankomende zondag zijn eerste prijs in clubverband kan scoren. De 30-jarige verdediger, die dit seizoen het recordaantal minuten als Eredivisiespeler zonder doelpunt verbrak alvorens hij eindelijk een treffer wist te maken, wil geschiedenis schrijven met werkgever Vitesse. In de bekerfinale zal hij het met zijn ploeggenoten op moeten nemen tegen AZ.

"Ik verwacht een mooie finale, met twee leuk voetballende teams die aan elkaar gewaagd zijn", zegt Kruiswijk op de site van zijn management, Soccervision. "Ik heb nog nooit een bekerfinale gespeeld en ben blij dat ik dat nog mag meemaken. We kunnen geschiedenis schrijven, daar is iedereen zich wel van bewust", weet de verdediger. Vitesse wist namelijk nog nooit een prijs in het betaalde voetbal te winnen. "Dat brengt geen extra druk met zich mee, het is vooral een extra motivatie."

Kruiswijk kwam in het verleden uit voor FC Groningen, Anderlecht, Roda JC en sc Heerenveen. Bij Anderlecht werden er, ondanks dat bekende namen als Mbark Boussoufa en Romelu Lukaku op dat moment voor Paarswit speelden, geen prijzen gepakt door de geboren Groninger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen