Brood komend seizoen ook aan zijde Cocu bij PSV

26 april 2017, 12:02

Ruud Brood is komend seizoen ook de rechterhand van Phillip Cocu bij PSV. De Eindhovense topclub heeft via de officiële clubkanalen wereldkundig gemaakt dat de 54-jarige oefenmeester zijn aflopende contract met één jaar verlengd heeft.

Cocu beleefde een teleurstellend seizoen met PSV, met een vroegtijdige uitschakeling in Europa, de KNVB Beker en de titelrace, maar lijkt intern nog altijd de volle steun te krijgen van de directie. Dat geldt dus ook voor Brood, die op de complimenten van de clubleiding kan rekenen. "We zijn tevreden over de inbreng van Ruud in de technische staf", zegt technisch manager Marcel Brands namens PSV op de clubwebsite. "Ruud voelt zich bij ons thuis, de waardering is wederzijds. Een goede basis om samen verder te gaan."

Brood maakte in 2015 de overstap van NEC, waarmee hij met een puntenrecord kampioen was geworden in de Jupiler League, naar Eindhoven. Daar voelt de man uit Gorinchem zich helemaal thuis, zoals Brands dus ook aangeeft. "Het is geweldig mooi om op dit niveau een steentje bij te kunnen dragen. Alle staat in het teken van presteren, elke dag weer. Dat past bij mij", glimlacht Brood.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen