Brandts denkt tijdens time-out na over toekomst bij NEC

26 april 2017, 09:53

Ernie Brandts verscheen dinsdag niet op het trainingsveld van NEC. De 61-jarige assistent-coach is aangeslagen door de situatie rond de ontslagen hoofdcoach Peter Hyballa en is daarom aan het nadenken over zijn eigen toekomst bij de club uit Nijmegen.

Brandts heeft bij technisch manager Edwin de Kruijff aangegeven dat hij het moeilijk heeft en daarom even een time-out wilde, zo zegt de assistent-trainer tegen De Gelderlander. "Ik heb Edwin gevraagd of ik een paar dagen bedenktijd kon krijgen, om na te denken over de situatie. Ik voel me niet goed, want ik voel me net zo verantwoordelijk als iedereen."

Het is het eerste seizoen dat Brandts werkzaam is bij NEC, waar Ron de Groot en Patrick Pothuizen na de exit van Hyballa tot nader order voor de groep staan als eindverantwoordelijken. De nummer zeventien van de Eredivisie moet een achterstand van twee punten op de veilige haven goedmaken in de laatste twee duels. AZ (thuis) en sc Heerenveen (uit) zijn nog de tegenstander van de Nijmegenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen