Lazio op dreef tegen Palermo, dure nederlaag AC Milan

23 april 2017, 17:03

Lazio had in eigen huis tegen Palermo genoeg aan 27 minuten om de zege binnen te slepen. Binnen het half uur kwam de ploeg maar liefst vijf keer tot scoren. Omdat Palermo na rust nog tweemaal trefzeker was werd het uiteindelijk 6-2 in het Stadio Olimpico.

Lazio-Palermo

Lazio was vooral het eerste half uur op schot. Ciro Immobile zorgde binnen tien minuten voor zijn negentiende en twintigste competitietreffer van het seizoen. Daarna liep Lazio snel uit. Balde Diao Keita slaagde erin om binnen zes minuten een hattrick op het scorebord te hebben staan. De ploeg leek uit te gaan lopen naar een monsterzege, maar na de vijfde treffer viel het een beetje stil.

Sterker nog, na rust was het ineens Palermo dat ging aanvallen. De bezoekers wisten binnen drie minuten tijd de achterstand te verkleinen tot 5-2 dankzij twee treffers van Andrea Rispoli. In de slotfase maakte Luca Crecco er nog 6-2 van. Lazio gaat daardoor Atalanta weer voorbij op de ranglijst. De ploeg van Wesley Hoedt en Stefan de Vrij bezet de vierde plek, die rechtgeeft op deelname aan de Europa League. Beide verdedigers begonnen in de basis tegen Palermo.

AC Milan-Empoli

AC Milan liep tegen een dure nederlaag aan tegen Empoli. De ploeg van Vincenzo Montella ging met 1-2 onderuit. Dankzij goals van Levan Mchedlidze en Mame Baba Thiam keek Milan tegen een 0-2 achterstand aan. De thuisploeg kreeg kort daarna een strafschop toegewezen, maar Suso miste vanaf elf meter. Gianluca Lapadula maakte nog wel de aansluitingstreffer, maar de gelijkmaker viel niet meer. Daardoor ziet Milan Atalanta, dat eerder al won van Bologna, uitlopen naar 63 punten. Milan heeft er 58 en moet daardoor gaan vrezen dat het Europees voetbal misloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen