Cavani helpt Paris SG aan drie punten met 31ste doelpunt

22 april 2017, 21:03

Met Edinson Cavani weer eens in de hoofdrol heeft Paris Saint-Germain voor de achtste keer in successie een overwinning geboekt in de Ligue 1. De titelverdediger won zaterdag de thuiswedstrijd tegen Montpellier met 2-0.

Cavani bracht Paris SG in de 29ste minuut aan de leiding in het Parc des Princes. De aanvaller uit Uruguay scoorde op aangeven van Blaise Matuidi, waarmee hij voor zijn 31ste doelpunt van dit Ligue 1-seizoen tekende. Angel Di Maria zorgde drie minuten na rust met een afstandsschot, na getreuzel van Montpellier achterin, voor de 2-0. De Argentijn werd aangespeeld door Cavani.

Door de winst komt Paris SG op tachtig punten, waarmee het bovenaan staat in de Franse competitie. Het heeft drie punten voorsprong op nummer twee AS Monaco, dat nog wel twee wedstrijden tegoed heeft. De halvefinalist in de Champions League speelt zondag uit tegen Olympique Lyon.