Piqué: "Zo trots als een pauw op fans van Barcelona"

20 april 2017, 08:46

Gerard Piqué looft de supporters van FC Barcelona. De Catalaanse club werd woensdag in de kwartfinale van de Champions League uitgeschakeld door Juventus, maar kon ook na het laatste fluitsignaal rekenen op de support van de eigen fans.

"Ik ben zo trots als een pauw om Camp Nou na een nederlaag zo te zien", aldus Piqué. Barça speelde woensdag met 0-0 gelijk tegen Juventus en werd daardoor uitgeschakeld, aangezien het vorige week in Italië met 3-0 verloor van de Serie A-kampioen. "Het was moeilijk om het resultaat van de eerste wedstrijd goed te maken. We hebben meerdere kansen gehad, maar zijn er niet in geslaagd te scoren. Naarmate de tijd verstreek, werd het steeds onwaarschijnlijker dat we ons doel zouden bereiken."

"Juventus weet heel goed hoe ze moeten verdedigen en dat hebben ze weer bewezen", vervolgt Piqué. "Over twee wedstrijden heeft Juventus beter gespeeld dan wij en het is verdiend dat ze de halve finale bereiken. Ik wens ze het allerbeste en denk dat ze de Champions League dit jaar kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen