Goed nieuws voor Feyenoord: Karsdorp traint weer mee

19 april 2017, 12:09   Bijgewerkt: 19 april 2017, 15:14

Feyenoord kan in de laatste weken van het seizoen toch nog een beroep doen op Rick Karsdorp. De rechtsachter is woensdag teruggekeerd op de groepstraining. Dat is sneller dan verwacht, aangezien hij geplaagd werd door een hardnekkige knieblessure.

Karsdorp raakte geblesseerd in de met 2-1 verloren Klassieker tegen Ajax en moest door zijn kwetsuur de duels met Go Ahead Eagles (8-0 winst), PEC Zwolle (2-2) en FC Utrecht (2-0) aan zijn neus voorbij laten gaan. Het was de vraag of de back dit seizoen nog in actie zou kunnen komen, maar dat lijkt dus wel het geval te zijn.

Karsdorp, die afgelopen week tot medio 2021 bijtekende in De Kuip, was niet de enige speler die terugkeerde op de training. Ook Miquel Nelom en Bilal Basaçikoglu zijn weer fit en hebben de training hervat. Het trio stoomt zich met de rest van de ploeg klaar voor de wedstrijden tegen Vitesse (uit), Excelsior (uit) en Heracles Almelo (thuis). In deze laatste drie duels hoopt Feyenoord haar voorsprong van één punt op nummer twee Ajax te verdedigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen