Bastia deelt stadionverboden uit na gestaakt duel met Lyon

18 april 2017, 20:36

SC Bastia heeft zware maatregelen aangekondigd nadat het duel met Olympique Lyon afgelast werd omdat enkele hooligans tot tweemaal toe de spelers van de tegenpartij aanvielen. Alle supporters die geïdentificeerd worden, krijgen het langst mogelijke stadionverbod opgelegd.

Daarnaast wordt de oostkant van de Jojo-Petrignani-tribune voorlopig gesloten, zo meldt de club in een verklaring. Bastia gaat onderzoeken hoe dat deel heringericht kan worden om de veiligheid te verhogen. Daarnaast wordt de beveiliging in het stadion tot het hoogste niveau aangescherpt.

De spelers van Lyon werden aangevallen door de hooligans tijdens de warming-up. Drie kwartier later werd de aftrap alsnog verricht, maar tijdens de rust ging het opnieuw fout. Daarop werd besloten om de wedstrijd defintief te staken. "Bastia en het overgrote deel van de aanhangers weigeren zich te laten gijzelen door een minderheid. We zullen vechten voor de waarden van de club en onze plek in de hoogste divisie", zo schrijft de huidige hekkensluiter van de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen