Redknapp neemt stokje Zola over bij dolend Birmingham

18 april 2017, 10:23   Bijgewerkt: 18 april 2017, 10:57

Na het vertrek van Gianfranco Zola, die zelf zijn ontslag indiende, heeft Birmingham City niet lang nodig gehad om een nieuwe manager te vinden. Harry Redknapp neemt het roer over bij de huidige nummer twintig van het Championship, zo meldt de club van Maikel Kieftenbeld via de officiële kanalen.

De ervaren Redknapp (70) krijgt de taak om Birmingham City te behoeden voor degradatie. Momenteel bedraagt de voorsprong op de degradatieplekken slechts drie punten. Na de 0-2 nederlaag tegen Burton Albion vond Zola het daarom genoeg geweest. De Chelsea-legende stond gek genoeg pas sinds midden december voor de groep bij Birmingham, dat onder de hoede van de Italiaan van de zevende naar de twintigste plek kelderde. In 24 duels wonnen Zola en de zijnen slechts twee keer.

Redknapp heeft als manager een prima staat van dienst opgebouwd bij AFC Bournemouth, West Ham United, Portsmouth, Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers. Met Portsmouth en QPR wist de gelouterde coach promotie naar de Premier League te realiseren en met eerstgenoemde club won hij zelfs de FA Cup. In zijn tijd bij Tottenham werd hij verkozen tot Manager van het Jaar in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen