Mourinho lovend: "Hadden Chelsea totaal onder controle"

16 april 2017, 23:18

José Mourinho vond Manchester United fantastisch voor de dag komen tegen Chelsea. Op Old Trafford werd er met 2-0 gewonnen van de koploper in de Premier League. Daardoor is de titelstrijd in Engeland weer een stuk spannender geworden. 

Marcus Rashford opende in de eerste helft de score voor Manchester United. Hij startte in de punt van de aanval als vervanger van Zlatan Ibrahimovic, die op de bank begon. "Misschien heb ik helemaal geen rust gegeven aan spelers en was dit gewoon het beste elftal", doelde Mourinho na afloop tegenover de verzamelde Engelse media op het feit dat ook Henrikh Mkhitaryan op de bank begon. De manager liet eerder al weten dat Europa League-winst wat hem betreft de makkelijkste weg is naar kwalificatie voor de Champions League. "Maar we houden door deze zege ook in de Premier League kans op kwalificatie. Ik kan de competitie nog niet opgeven. We moeten het proberen."

Mourinho was te spreken over de prestaties van Rashford. "Hij speelde fantastisch. Dat deed hij in de bekerwedstrijd tegen Chelsea ook al, maar het verschil was dat we toen de hele tweede helft met tien man stonden. Ik ben ontzettend blij met mijn team, dit resultaat en de totale overgave van mijn elftal. We waren tactisch heel sterk en hadden Chelsea totaal onder controle", zei hij lovend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen