Bosz verwacht nog altijd dat Ajax landskampioen wordt

16 april 2017, 20:24

Peter Bosz denkt dat wanneer Ajax de laatste drie wedstrijden weet te winnen, de Amsterdammers de landstitel pakken. Zondag wist zijn ploeg een 0-1 achterstand tegen sc Heerenveen om te buigen in een 5-1 zege. De trainer was na afloop trots op zijn spelers.

Een doelpunt van Reza Ghoochannejhad betekende een snelle achterstand voor Ajax. "We begonnen slecht. We stonden niet goed, maar hebben het nog wel knap om weten te draaien. De doelpunten in de eerste helft hielpen daarbij, maar pas na rust ging het beter en hebben we het simpel uit kunnn spelen", aldus Bosz tegenover FOX Sports. "Het is niet makkelijk om een wedstrijd zo om te draaien. Dit tekent het karakter van deze ploeg."

Koploper Feyenoord maakte zondag in De Kuip tegen FC Utrecht (2-0) geen fouten, maar desondanks verwacht Bosz dat Ajax aan het einde van het seizoen met de schaal staat. "Als we de laatste drie wedstrijden winnen, denk ik dat we kampioen zijn. Feyenoord heeft nog twee uitwedstrijden staan. Ik had verwacht dat ze van Utrecht zouden winnen. Maar nu moeten ze nog tegen twee oude ploegjes van mij", doelt hij op de duels van Feyenoord tegen Vitesse en Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen