United brengt spanning terug in titelrace na zege op Chelsea

16 april 2017, 23:10

Manchester United heeft er voor gezorgd dat de titelstrijd in de Premier League weer een stuk spannender is. Op Old Trafford werd koploper Chelsea met 2-0 verslagen. Daardoor is het puntenverschil tussen Chelsea en Tottenham Hotspur nog maar vier punten.

Al na zeven minuten opende Manchester United de score op Old Trafford. Marcus Rashford was het eindstation na een goed counter. Chelsea wist daar weinig tegenin te brengen en kon niet veel mogelijkheden noteren. De ploeg van Antonio Conte kwam ook niet al te best uit de kleedkamer. Na rust was het namelijk opnieuw de thuisploeg die wist te scoren. Drie minuten na de onderbreking verdubbelde Ander Herrera de score met een van richting veranderd afstandsschot.

In de slotfase had Manchester United ook weinig te duchten van de bezoekers. Chelsea had weliswaar het meeste balbezit, maar United kreeg uit de counter de beste kansen. Gescoord werd er niet meer en dus bleef het bij 2-0. Bij de thuisploeg viel Timothy Fosu-Mensah kort voor tijd in terwijl Daley Blind negentig minuten op de bank bleef.

Chelsea ziet door de nederlaag Tottenham Hotspur, dat eerder dit weekend met 4-0 won van AFC Bournemouth, dichterbij komen. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt nu drie punten. Manchester United doet goede zaken. De ploeg van José Mourinho stijgt daardoor weer naar de vijfde plaats, die aan het einde van het seizoen rechtgeeft op rechtstreekse plaatsing voor de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen