Trefzekere Mertens weer belangrijk voor winnend Napoli

15 april 2017, 22:52

Napoli is er zaterdagavond in geslaagd om in te lopen op AS Roma, dat eerder met 1-1 gelijkspeelde tegen Atalanta. Door de 3-0 zege op Udinese heeft Napoli momenteel zeventig punten behaald in de Serie A. Nummer twee Roma heeft er 72.

Napoli kwam in eigen huis pas in de tweede helft op gang. Na 48 minuten opende Dries Mertens de score. De Belgische aanvaller maakte zijn 21ste competitietreffer, waarmee hij zijn persoonlijke record wist te evenaren. Allan verdubbelde even later de score. Hij zorgde tegen zijn oude ploeg voor de 2-0. 

Het werd uiteindelijk ook nog 3-0 voor Napoli. José Callejon zorgde voor de einstand door in de verre hoek raak te schieten. Arek Milik mocht vier minuten voor tijd invallen bij de thuisploeg. Voor de Pool staat zondag zijn afscheid in Amsterdam op het programma. Voorafgaand aan het duel van Ajax met sc Heerenveen wordt hij uitgezwaaid door de Amsterdamse fans.

Door de zege heeft Napoli ineens nog alle kans op rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League. De ploeg zag eerder op zaterdag AS Roma punten verspelen tegen Atalanta, waardoor het verschil tussen beide poegen ineens nog maar twee punten is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen