Tottenham blijft Chelsea in nek hijgen, Janssen scoort

15 april 2017, 15:36

De trein van Tottenham Hotspur blijft op volle kracht door denderen in de Premier League. De ploeg van Mauricio Pochettino kende zaterdagmiddag op een zonnig White Hart Lane geen moeite met laagvlieger Bournemouth, waardoor de Londenaren druk houden op Chelsea: 4-0. Vincent Janssen scoorde in blessuretijd de vierde treffer van The Spurs.

Tottenham had de zege al binnen, maar toch vierde de ploeg in de 94ste minuut een groot feest. Invaller Vincent Janssen, die door de entree van Harry Kane weer buiten de ploeg was gevallen, produceerde in de 93ste minuut namelijk de 4-0. Hij faalde nog met zijn eerste inzet, maar zijn tweede poging ging keurig tegen de touwen. Dat de ploeg zo blij was voor Janssen, zegt veel over hoe populair de spits is in de selectie. Ook trainer Pochettino was zichtbaar blij voor de Nederlander, die zodoende zijn eerste velddoelpunt in de Premier League te pakken heeft. Eerder verzilverde hij al wel een strafschop.

Tottenham nadert koploper Chelsea, dat zondag tegen Manchester United speelt, tot drie punten. De statistieken van The Spurs zijn overtuigend. De laatste zeven duels werden allemaal gewonnen en bovendien was de thuiszege van vanmiddag alweer de twaalfde driepunter op rij in eigen stadion. Nog nooit eerder won Tottenham twaalf PL-duels op rij in eigen huis. [photo,105937,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen