Dost maakt op bezoek bij Vitoria Setubal 28ste doelpunt

14 april 2017, 23:34

Bas Dost heeft weer een doelpunt aan zijn totaal toegevoegd. De Nederlandse spits scoorde vrijdag één keer voor Sporting Clube de Portugal in de uitwedstrijd tegen Vitoria Setubal en bracht daarmee zijn productie in dit Primeira Liga-seizoen op 28 treffers. Met zijn goal hielp Dost zijn team aan een 0-3 zege op de middenmoter.

Dost was in de 61ste minuut van de wedstrijd in het Estádio do Bonfim  verantwoordelijk voor de 0-3. De Nederlandse spits dook vrij op voor het doel van Vitoria Setubal, nadat de defensie van de thuisclub niet scherp reageerde bij een voorzet van Alan Ruiz. Gelson Martins en William Carvalho maakten de andere doelpunten voor Sporting, waar ook Marvin Zeegelaar in de basis stond en Luc Castaignos op de bank bleef. De equipe uit hoofdstad Lissabon staat in een soort van niemandsland op de derde plaats in de Portugese competitie.

Eerder op de dag won koploper Benfica op eigen veld met 3-0 van Maritimo Funchal, waardoor het nu vier punten voorsprong heeft op nummer twee FC Porto. De achtervolger gaat zaterdag nog wel op visite bij subtopper Sporting Braga. Benfica versloeg Maritimo Funchal door treffers van Luís Martins (eigen doelpunt) en Jonas (2) in de eerste helft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen