FC Twente neemt keeper De Lange (19) over van Ajax

FC Twente neemt keeper De Lange (19) over van Ajax

14 april 2017 – FC Twente heeft versterking gevonden in de jeugdopleiding van Ajax. De Twentse club meldt vrijdag via de officiële kanalen dat het Jeffrey de Lange heeft vastgelegd. De 19-jarige keeper tekende een contract voor drie seizoenen in de Grolsch Veste.

"Ik kijk uit naar mijn overstap naar FC Twente, het is een mooie club", vertelt De Lange. "FC Twente volgde mij al een tijdje en in de gesprekken met de trainer en keeperstrainer kreeg ik een heel goed gevoel. Ajax heeft mij ook een contract aangeboden, maar het sportieve perspectief bij FC Twente ziet er voor mij beter uit. Na dit seizoen sluit ik mijn tijd als jeugdspeler af en gaat het voor mijn gevoel nu 'echt' gebeuren."

"Het is mooi dat we Jeffrey vast hebben kunnen leggen voor de selectie van Jong FC Twente", vult directeur Jan van Halst aan. "Jeffrey is een talentvolle doelman die de gehele jeugdopleiding van Ajax heeft doorlopen en jeugdinternational is bij Oranje onder 19. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal hij ook aansluiten bij het eerste elftal."

gerelateerd