Damen tekent nieuw tweejarig contract bij Excelsior

12 april 2017, 10:42

Alessandro Damen heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Excelsior. Dat meldt de club woensdag via de officiële website. De 26-jarige doelman tekent voor twee jaar bij en ligt daardoor tot medio 2019 vast in Rotterdam.

Damen kwam in seizoen 2014/2015 voor het laatst in actie in het eerste elftal van Excelsior. De doelman kreeg tot twee keer toe te maken met een zware knieblessure. Afgelopen zomer kon hij al een nieuw contract krijgen bij de club, maar hij wilde eerst wachten tot hij weer volledig fit was. "Twee maanden geleden meldde de club zich opnieuw en toen stond ik er wel voor open. Fit worden en blijven was mijn eerste doel en nu ga ik toewerken naar het ultieme doel: de plek onder de lat", zegt hij op het digitale thuis van Excelsior.

In november 2016 maakte hij zijn rentree in een oefenwedstrijd tegen Curaçao. Daarna volgden speelminuten bij de beloften. Damen is blij met het vertrouwen dat Excelsior uitspreekt door middel van het nieuwe contract. "Heerlijk gezien wat ik de afgelopen twee seizoenen heb moeten doorstaan. Twee keer terugkomen na een zware knieblessure en dan nu het vertrouwen krijgen van de club. Ik zie dit nieuwe contract daarom echt als een beloning."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen