Bergwijn velt Volendam, Jong FC Utrecht rekent af met FC Oss

10 april 2017, 21:51

PSV is in de Jupiler League in een onderling duel FC Volendam gepasseerd. Door twee goals van Steven Bergwijn (2-0) klimmen de Eindhovenaren naar de derde plaats. Jong FC Utrecht zette ook een zege neer door in eigen huis met 2-1 te winnen van FC Oss.

Jong PSV - FC Volendam

De goals vielen pas na de pauze. Dat kwam mede door de uitstekend keepende Hobie Verhulst, die meerdere keren een treffer voorkwam. Uiteindelijk moest hij toch het hoofd buigen voor Steven Bergwijn. De vleugelaanvaller had eerst de hoek voor het uitzoeken en even later tekende hij ook voor de 2-0 door twee man af te schudden en de bal onder Verhulst door te schuiven. Sam Lammers had de stand vervolgens nog verder kunnen uitbouwen, maar hij mikte na een fraaie actie over.

Jong FC Utrecht - FC Oss

Het was al snel Nick Venema die voor de openingstreffer zorgde. Lorenzo Piqué werd uitgespeeld en daarna krulde hij de bal via de binnenkant van de paal binnen. Jong FC Utrecht was een stuk sterker en het duurde lang alvorens Oss ook gevaar kon stichten. Toch kwam het vlak voor rust op gelijke hoogte via Tom Boere. Het maakte echter weinig uit, want Venema tekende ook aan het begin van de tweede helft voor een fraai doelpunt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen