Bruns hoopt belangenverstrengeling in play-offs te vermijden

10 april 2017, 17:57

Hoewel Heracles Almelo en Vitesse tijdens de play-offs zomaar tegenover elkaar kunnen staan, tekende Thomas Bruns maandag gewoon een vierjarig contract bij de Arnhemmers. De middenvelder zal over een paar weken tijdens de KNVB-bekerfinale dan ook een duidelijke voorkeur hebben.

"Dan ben ik supporter van Vitesse", vertelt Bruns aan Het Algemeen Dagblad. Als zijn nieuwe werkgever de beker wint, hoeft de speler niet te vrezen voor belangenverstrengeling tijdens de play-offs, indien Heracles zich daarvoor weet te plaatsen en daar ziet het wel naar uit. "Ik wil de periode bij Heracles nu mooi afsluiten en dan moet ik bij Vitesse stappen gaan maken."

Bruns ziet zijn transfer naar Vitesse dan ook als een stap omhoog. "Vitesse speelt structureel tussen plek vier en zes, zeven. Heracles heeft uitschieters naar boven, maar staat toch onder de subtop. Dit is weer groter allemaal."

Technisch directeur Mo Allach is tevreden met het aantrekken van Bruns. "Met Thomas halen we een speler die goed past bij onze speelwijze. Hij brengt ervaring en persoonlijkheid mee en weet wat er wordt gevraagd in de Nederlandse competitie. Wij zijn erg blij dat hij voor Vitesse gekozen heeft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen