Zlatan is Benjamin Button, Valencia keert weer terug

10 april 2017, 14:15

Zlatan Ibrahimovic is al 35 lentes oud, maar dat weerhoudt de Zweedse spits absoluut niet van het scoren. De spits van Manchester United speelde afgelopen zondag tegen Sunderland (0-3 winst) weer een heldenrol. Hij maakte zijn 28ste van het seizoen (in alle competities) en was daardoor sinds zijn dertigste verjaardag al goed voor 250 doelpunten.

Ibrahimovic reageert mooi op de wijze waarop hij zich op deze leeftijd nog manifesteert. Hij vergelijkt zichzelf met het hoofdpersonage uit de film 'The Curious Case of Benjamin Button', waarin Brad Pitt en man speelt die van oud naar jong gaat in plaats van andersom. "Ik word beter en beter. Ik voel me als Benjamin Button. Ik ben oud geboren en zal jong sterven. Ik train had, behoud mijn focus en geloof in wat ik kan", zegt Ibrahimovic tegen Sky Sports.

"Ik maak me geen zorgen en speel gewoon mijn wedstrijden. Ik probeer ervan te genieten. Hoe ouder ik word, hoe intelligenter ik ook lijk te worden. Natuurlijk ben je niet meer zo beweeglijk als tien of vijftien jaar terug, maar je verdeelt je energie ook veel beter", besluit de Zweedse spits van Man United.

Valencia

Manchester United speelt komende donderdag tegen Anderlecht in de kwartfinale van de Europa League. Antonio Valencia en David De Gea zijn hersteld van hun blessures zijn weer inzetbaar. Chris Smalling, Phil Jones, Ashley Young, Juan Mata en Wayne Rooney zijn waarschijnlijk nog niet van de partij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen