Koeman hoopt dat 'Ross en Rom' bij Everton zullen blijven

10 april 2017, 09:47

Blijft Ross Barkley komende zomer bij Everton of gaat hij zijn heil elders zoeken? Dat is een vraag die de laatste tijd vaak gesteld wordt op Goodison Park. De belangrijke middenvelder ligt nog tot medio 2018 vast bij The Toffees, waardoor een contractverlenging of een vertrek het meest gunstig is voor de club uit Liverpool. 

Manager Ronald Koeman heeft na de 4-2 zege op Leicester City in ieder geval aangegeven dat Everton Barkley van de hand wil doen als hij geen handtekening wil zetten onder een nieuw contract. "We bieden hem een nieuwe verbintenis aan en dan zijn er twee mogelijkheden: hij tekent het contract of we moeten hem verkopen omdat hij dat niet doet. Zo simpel is het. In mijn ogen is het dus echt niet zo lastig", zegt Koeman tegen Sky Sports.

Naast Barkley gaat het bij Everton ook vaak over de toekomst van Romelu Lukaku, die al 23 goals maakte in het huidige seizoen. "We proberen onze beste spelers aan boord te houden", stelt Koeman. "We hebben veel over Ross en Rom gesproken, omdat ze heel belangrijk voor de club zijn. De kwaliteit van dit soort spelers kan het verschil betekenen tussen Everton een een tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen