Vak P: "Wij zijn op geen enkele wijze geïntimideerd"

9 april 2017, 20:50

FC Twente - PSV was donderdag behalve een leuke voetbalwedstrijd ook een duel dat lang herinnerd zal worden vanwege de onrust op de tribune. Drugshandel in en om het supportershome van de Tukkers was hiervoor de aanleiding, maar Vak P ontkent in een persverklaring dat ze de controle in eigen huis kwijt zijn en dat motorclub Satudarah er met de scepter zwaait.

"Met verbazing hebben wij kennis genomen via de media kennis genomen dat wij geen baas meer zouden

zijn in ons eigen supportershome", zo stelt de supportersvereniging. "In tegenstelling tot deze beweringen willen wij benadrukken dat wij op geen enkele wijze zijn geïntimideerd of onder druk zijn gezet, door wie dan ook."

Ook een andere veel gelezen bewering klopt volgens Vak P niet. "Het voeren van een selectief deurbeleid is ons onbekend. Iedereen van achttien jaar en ouder mag lid worden. Op vertoon van een persoonlijke ledenpas heeft men toegang tot ons supportershome."

Tot slot laat Vak P ook weten, geen hoge pet op te hebben van de actie van politie in de Grolsch Veste. "Naar onze mening weegt de arrestatie van vijf personen niet op tegen de veiligheid van 25.000 personen. Zeker niet omdat middels een convenant is vastgelegd dat de politie te allen tijde op een normale wijze ons supportershome kan betreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen